PAKET VSEBUJE:

 

  • Masa za čevapčiče ali pleskavice, 1 kg
  • Klobase za žar ( 0,8 kg )
  • Sir za žar ( 350 g) 
  • Bombetke (8 x 120 g)

 

CENA PAKETA

(vključena dostava na dom!)

25 EUR 

  DOSTAVA: radij cca 25 km od kmetije (Kog) 

Ormož z okolico, Ljutomer z okolico, Razkrižje oz za večje količine  (5 paketov in več ) Ptuj, Maribor, Gornja Radgona, Murska Sobota, Lendava 

 

Dostavimo vam na dom v zapakirani kartonasti škatli. Plačilo je ob prevzemu, pripravite točen znesek. Ob vsakem naročilu vas POKLIČEMO, da se dogovorimo bolj natančno o prevzemu in tudi spremembi vsebine paketa. 

PIKNIK PAKET

6 + 12 =

Za klice smo na voljo vsak dan!

031 479 612

S potrditvijo se strinjate z uporabo piškotov na spletni strani. ... več ...

Za vklop vseh funkcionalnosti portala Informiran.si (komentiranje člankov, spletni klepet,...), priporočamo da omogočite uporabo spletnih piškotkov. Piškotki, ki jih uporabljamo za delovanje portala, v nobenem primeru ne škodijo ne Vam, ne Vašemu računalniku. Omogočajo izdelavo dokumentov preko pametnih e-obrazcev, merjenje statistike obiska, delovanje partnerskega (affiliate) programa, oglaševanja, deljenja vsebin preko družbenih omrežij in komunikacijo z Vami. Predvsem pa omogočajo boljšo in lažjo uporabo portala za Vas kot uporabnika. Več... Prosimo potrdite ali se strinjate z uporabo piškotkov na naši strani (kliknite spodnji gumb Potrdi).

Zapri