CENA KRUHA

2,50 EUR / kg

 Cena za ostale pekarske izdelke je v spletni trgovini. Naročilo za vse lahko opravite tudi preko spletne trgovine – sestavite pekarsko košarico.

Naročila za kruh sprejemamo do petka do 17:00. Dostava oz prevzem pri nas v naši trgovini je v soboto ali po dogovoru. Ob vsakem naročilu vas POKLIČEMO ali kontaktiramo preko elektronske pošte, da se dogovorimo bolj natančno o prevzemu. 

HITRO NAROČILO KRUHA

3 + 15 =

Za klice smo na voljo vsak dan!

031 479 612

S potrditvijo se strinjate z uporabo piškotov na spletni strani. ... več ...

Za vklop vseh funkcionalnosti portala Informiran.si (komentiranje člankov, spletni klepet,...), priporočamo da omogočite uporabo spletnih piškotkov. Piškotki, ki jih uporabljamo za delovanje portala, v nobenem primeru ne škodijo ne Vam, ne Vašemu računalniku. Omogočajo izdelavo dokumentov preko pametnih e-obrazcev, merjenje statistike obiska, delovanje partnerskega (affiliate) programa, oglaševanja, deljenja vsebin preko družbenih omrežij in komunikacijo z Vami. Predvsem pa omogočajo boljšo in lažjo uporabo portala za Vas kot uporabnika. Več... Prosimo potrdite ali se strinjate z uporabo piškotkov na naši strani (kliknite spodnji gumb Potrdi).

Zapri